Derlius » Agrastų derliaus ypatumai

Agrastai | 4

• Agrastai ilgesniam laikymui renkami žali ir prinokę.

• Priklausomai nuo to kokios uogos buvo surinktos jos skirtingai apdirbamos. Mažiau prinokę – marinuojamos su daržovėmis, dedamos į saldžiarūgščius padažus.

• Agrastai taip pat vakuojami, marinuojami, iš jų verda uogienes bei kompotus, farširuoja, šaldo, spaudžia sultis, raugia vyną.

• Sudžiovinus agrastus galima naudoti kaip razinų pakaitalą.


Raktiniai žodžiai » Agrastai • Derlius • Uogos •

 Taisyti | Papildyti  



GYVENKIME sveikai, gražiai, spalvotai, patogiai, aktyviai, skaniai, draugiškai, stipriai, etiškai, linksmai, pokštaudami, grybaujant, sapnuojant, su meile ir Gyvenimo būdo žurnalu :)


© 2oo8-2024. Laima&LS. Kontaktai. Paskutinis atnaujinimas: 2024-05-29  Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas