Agrastų derliaus ypatumai :: Kaip kuo ilgiau išlaikyti šviežius agrastus
Pradžia Paieška Skelbimai Dabar skaitote: Derlius
Pradžia »
Agrastai ilgesniam laikymui renkami žali ir prinokę.
Priklausomai nuo to kokios uogos buvo surinktos jos skirtingai apdirbamos. Mažiau prinokę marinuojamos su daržovėmis, dedamos į saldžiarūgščius padažus.
Agrastai taip pat vakuojami, marinuojami, iš jų verda uogienes bei kompotus, farširuoja, šaldo, spaudžia sultis, raugia vyną.
Sudžiovinus agrastus galima naudoti kaip razinų pakaitalą.
SIŪLOM PASKAITYTI
- Sandėliavimo patalpų paruošimas ir priežiūra
- Daržovių derliaus subtilybės
- Vaisių derliaus subtilybės
- Agurkų derlius
- Baklažanų derlius
- Burokėlių derlius
- Kada kasti bulves ir kur laikyti?
- Česnakų derlius
- Dumplainių derlius
- Gelteklių derlius
- Kopūstų derlius
- Moliūgų, cukinijų, patisonų derlius
- Morkų, salierų, gelteklių derlius
- Pomidorų derlius
- Porų derlius
- Pupelių, pupų derlius
- Kada skinti ir kaip laikyti obuolius?
- Salierų derlius
- Svogūnų derlius
- Topinambų derlius
- Prieskoninių žalumynų derlius
- Augalų poveikis
- Gyvenantiems mėnulio ritmu
- Oro spėjimas pagal gamtos dėsnius
- Įdomūs trumpi faktai apie augalus
- Straipsniai - įdomioji augalininkystė
- Mintys apie augalus, gėles ir gamtą
- Augalų katalogas
- Nuodingų augalų katalogas
- Invaziniai augalai Lietuvoje
- Klausimai/atsakymai - ar žinote?