Agrastų derliaus ypatumai :: Kaip kuo ilgiau išlaikyti šviežius agrastus

   Pradžia  Paieška  Skelbimai  Dabar skaitote: Derlius Pradžia »


Agrastai | 4

• Agrastai ilgesniam laikymui renkami žali ir prinokę.




• Priklausomai nuo to kokios uogos buvo surinktos jos skirtingai apdirbamos. Mažiau prinokę – marinuojamos su daržovėmis, dedamos į saldžiarūgščius padažus.

• Agrastai taip pat vakuojami, marinuojami, iš jų verda uogienes bei kompotus, farširuoja, šaldo, spaudžia sultis, raugia vyną.

• Sudžiovinus agrastus galima naudoti kaip razinų pakaitalą.




 Taisyti / Papildyti » 












Gyvenkime sveikai, spalvotai, patogiai, skaniai, draugiškai, stipriai, etiškai, linksmai, pokštaujant, grybaujant, su meile ir Gyvenimo būdo žurnalu :)
walnuts.lt facebook'e  Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas   

© 2oo8-2024. Laima&LS. Rašyti administratoriams. Paskutinis atnaujinimas: 2024-11-01